Инвестирайте в имоти!

Това съветва д-р Майкъл Смит – старши икономически анализатор, който работи с български стартъп компании

Около коронавируса, санкциите и борбата за надмощие на икономическите пазари Европа и светът навлизат в нова рецесия. Характерно за тези периоди на икономическа криза е това, че инфлацията се увеличава и парите губят своята стойност, а лихвите в депозитите не покриват загубите.

Не е препоръчителна инвестицията и в акции, тъй като компаниите страдат, което понижава тяхната капитализация и стойността на акциите им пада.

“При рецесия най-сигурните инвестиции, които не само ще запазят парите ви, а и ще ви донесат дивиденти са тази в недвижими имоти”, съветва д-р Майкъл Смит – старши икономически анализатор, който работи с български стартъп компании.

“Цените на имотите в България са между 10 и 20 пъти по-ниски от тези в ЕС, а след приемане на еврото, което ще се случи до 2023, се очаква те да поскъпнат драстично не само заради смяната на валутата, но и защото това неизменно ще отвори пазара в България. Така след периода на рецесия, който се очаква да продължи 2 – 3 години, вие не само ще сте запазили парите си, но можете да регистрирате и сериозни приходи”, прогнозира д-р Смит.

Сподели:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
RemaxPremier

Още публикации:

Къща – За продажба – гр. София, България

На вашето внимание представям чудесна ивестиционна възможност. Ексклузивно предлагам за продажба голяма четириетажна къща намираща се в най желаната част на Българската столица-София, а именно

Добре дошли!

Добре дошли в блога на RE/MAX PREMIER – агенцията за недвижими имоти, която я е грижа за Вас и Вашия имот.

Инвестирайте в имоти!

Това съветва д-р Майкъл Смит – старши икономически анализатор, който работи с български стартъп компании Около коронавируса, санкциите и борбата за надмощие на икономическите пазари

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!