Къща – За продажба – гр. София, България

На вашето внимание представям чудесна ивестиционна възможност.
Ексклузивно предлагам за продажба голяма четириетажна къща намираща се в най желаната част на Българската столица-София, а именно централния квартал Лозенец.

Къщата е разположена на тихата улица „Капитан Андреев“, между църква и малко елитно училище, на около 350 м от идеалния Софийски център и НДК.
Имотът има интересна история: построен през 1942 година от заможния българин Димитър Христов и представлява виждането на собственика за модерен семеен дом, вдъхновен от крайбрежието на река Сена във Франция.
През 1956 година е национализиран за нуждите на Посолството на ГДР и така до 1990 година, в последствие е отдаден за консулството на САЩ до 2006 г., като междувременно е върнат на наследниците. От 2006 година периодически е отдаван под наем на различни институции.
След 11.09.2001 г. Американците изграждат около имота висока ограда, около която са построени и множество малки постройки, които да обслужват нуждите на консулството.

Цялостното състояние на имота е много добро без никакви течове и влага, с поддържан покрив и двор.

Сподели:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
RemaxPremier

Още публикации:

Къща – За продажба – гр. София, България

На вашето внимание представям чудесна ивестиционна възможност. Ексклузивно предлагам за продажба голяма четириетажна къща намираща се в най желаната част на Българската столица-София, а именно

Добре дошли!

Добре дошли в блога на RE/MAX PREMIER – агенцията за недвижими имоти, която я е грижа за Вас и Вашия имот.

Инвестирайте в имоти!

Това съветва д-р Майкъл Смит – старши икономически анализатор, който работи с български стартъп компании Около коронавируса, санкциите и борбата за надмощие на икономическите пазари

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!